... va rugam asteptati procesarea datelor ....


Va multumim pentru intelegere












3.87.209.162 ... ACEST WEBSITE ESTE SUSPENDAT ....


Va multumim pentru intelegere
Cu priceperea și simțul artistic specific lor, femeile au fost dintotdeauna creatoare de neîntrecute opere de artă. Talentul lor s-a transmis din generație în generație, păstrând nealterată dragostea pentru frumos.
Femeia modernă a moștenit acest talent de la înaintașele sale, împreună cu dorința de a se infrumuseța, de crea, cu forțe proprii, chiar în condițiile unei vieți trepidante, lucruri deosebite, concretizate și în piese de îmbrăcăminte originale, motiv de satisfacție și mândrie.

Sursa: Imbrăcăminte croșetată - Elena Panait-Leca

Mercerie,Produse de mercerie, fire tricotat si crosetat, goblen,fire tricotat crosetat, mouline, fire goblen, fire lucru manual, ate, ace, brodat, panglici, nasturi, andrele, crosete, suveica, fire pentru copii, lana, bumbac, acril, vascoza, aplaca, mouline, hobby,Fire de tricotat, fire crosetat, lucru manual, fire pentru tricotat, fire pentru crosetat, fire pentru copii, fire bumbac pentru copii, fire acril, fire lana, fire lana in amestec, fire matase, fire vascoza, fire pentru lucrul de mana, fire groase, fire subtiri, fire deosebite, lana, bumbac, acril, vascoza, poliester, alpaca, carti hobby, lucru de mana


TOP